АТРАКЦИОНЕН КОМПЛЕКС ФЛАМИНГО | СОЗОПОЛ

АТРАКЦИОНЕН КОМПЛЕКС ФЛАМИНГО | СОЗОПОЛ

Атракционен комплекс Фламинго – Созопол се намира в един от най-хубавите български градове – Созопол. Комплексът предлага на своите гости незабравими изживявания в близост до брега на морето. Тук ще изживеете прекрасни вечери под лунна светлина в близост до необятното Черно море. Избирайки атракционния комплекс за своята почивка на море, вие ще се завърнете към българските традиции посредством магическите български танци и обичаи, които са част от програмата на комплекса.

Музиката, танците и ритмите ще създадат вашето добро настроение. Традиционната българска музика е тази, която ще накара сърцето ви да забие учестено, а професионалните танцьори ще ви потопят в атмосферата на България и ще ви направят част от магията на танцa.

Най-атрактивната част от програмата на комплекса е Нестинарството. Това е мистериозен български танц, който ще ви върне назад в миналото – към корена на нашите предци. Нестинарството е специфичен ритуал, съществуващ от векове, при който танцьорите танцуват върху жарава. Когато нестинарите влизат в огъня, те изпадат в транс. Първоначално бърз, танцът се забавя постепенно. Днес той е „жив“ само в някои селища в България, но се пази все още и в курортите, а едно от местата, на които може да бъде видян, е атракционен комплекс Фламинго. Нестинарството е нещо много повече от танц. Това е магия, традиция, която се е съхранила през вековете.

Освен всички български танци, които ще видите в морския комплекс, вие ще можете да се насладите и на българската кухня. Богатото меню ще ви предложи разнообразни рецепти – традиционни ястия, но и вкусни морски деликатеси. Една част от ястията се приготвят на дървени въглища – така ще бъдете сигурни, че ще се запази техния автентичен вкус.

Атракционен комплекс Фламинго – Созопол предлага прекрасни моменти за вас и вашето семейство и ще ви гарантира едно чудесно изживяване в близост до брега на морето. Тук ще се докоснете до древните традиции на България, а това ще ви накара да я заобичате още повече.

Контакти:

  •  Созопол, ул. Виа Понтика 46
  • +359 899 940 231, +359 888 213 040

Виж също

thumbnail
hover

Почивка в Равда | Комплекс Оазис

Комплекс Оазис се намира в Равда и предлага модерни удобства и комфортни ста...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Настаняване в Слънчев бряг | Апартаменти...

Апартаменти Капучино предлагат на гостите си заслужена почивка, съвсем близ...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Екскурзии в България и чужбина |...

Туристическа агенция Дафи е разположена в град Созопол. Тя предлага организ...

  • Публикувано от bgstart